KADROMUZ

Zehra ALADAĞ KAĞAN - Okul Müdürü

1993 yılında Kars´ın Sarıkamış ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Gazipaşa ilk-orta okulunda okudu. Lise eğitimini Susuz Kazım Karabekir Anadolu Öğretmen lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde 3 yılda tamamladı. 2017 Sarıkamış Vilayetler Birliği Anaokuluna atandı. 2018-2022 yılları arasında Vilayetler Birliği Anaokulu ve Gazipaşa ilk-orta okullarında müdür yardımcısı ve müdür olarak görev yaptı. 2022 yılından itibaren Zübeyde Hanım Anaokulu kadrolu müdürü olarak görev yapmaktadır. Çeşitli yerel ve ulusal projelerde görev aldı. 2022 yılında ilkokul öğrencileri ile birlikte yürüttüğü matematik ile ilgili e-Twinning projesinde ulusal kalite etiketi aldı. 5 başarı ve 1 üstün başarıbelgesi bulunmaktadır. Hali hazırda devam eden Sarıkamış şehitleri anma programında çeşitli pozisyonlarda aktif görevi bulunmaktadır. Bu yıl itibari ile ilge ARGE birimi koordinatör yardımcılığı görevini de yürütmektedir.